Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aaldert Geertsstraat 20 - 22 8121 BL Olst te koop

Redactie Oldenzaalnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Oldenzaal en de omgeving van Oldenzaal. Zoek de ideale woning in Oldenzaal.

Meer informatie over Aaldert Geertsstraat 20 - 22 8121 BL Olst 

De woning aan de Aaldert Geertsstraat 20 - 22 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 549.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 158 m² en staat op een perceel van 400 m². Met 10 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Aaldert Geertsstraat 20 - 22 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Oldenzaal en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Aaldert Geertsstraat 20 - 22

Postcode en woonplaats

8121 BL Olst

Woonoppervlakte

158 m²

Perceeloppervlakte

400 m²

Aantal kamers

10

Vraagprijs

€ 549.000 k.k.

Interesse in Aaldert Geertsstraat 20 - 22 8121 BL Olst

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Rodenburg Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Aaldert Geertsstraat 20 - 22.

Ben je op zoek naar een makelaar in Oldenzaal, bekijk dan zeker even deze makelaars in Oldenzaal.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Funda Heerde
  2. Aaldert Geertsstraat 20 – 22 8121 BL Olst