Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Er zijn vandaag geen nieuwe coronabesmettingen in de gemeente Epe bijgekomen. In totaal zijn er nu drie coronabesmettingen bekend in de gemeente...

Redactie Oldenzaalnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Geen nieuwe coronabesmettingen gemeente Epe (02-12-2022)

Epe - Er zijn vandaag geen nieuwe coronabesmettingen in de gemeente Epe bijgekomen. In totaal zijn er nu drie coronabesmettingen bekend in de gemeente Epe.Er waren geen nieuwe ziekenhuisopnames. Ten slotte bleef het aantal sterfgevallen gelijk. Volg de link hieronder voor het laatste coronanieuws in de gemeente Epe en een grafiek met de ontwikkeling van het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in deze gemeente.In totaal zijn er nu drie coronabesmettingen bekend in de gemeente Heerde.Er waren geen nieuwe ziekenhuisopnames. Ten slotte bleef het aantal sterfgevallen gelijk. Volg de link hieronder voor het laatste coronanieuws in de gemeente Heerde en een grafiek met de ontwikkeling van het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in deze gemeente.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Drimble Coronanieuws op https://drimble.nl/coronavirus/gemeente/heerde/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Oldenzaal te informeren over wat er speelt in Oldenzaal. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Geen nieuwe coronabesmettingen gemeente Epe (02-12-2022)