Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kamperweg 59 8162 EM Epe te koop

Redactie Oldenzaalnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Oldenzaal en de omgeving van Oldenzaal. Zoek de ideale woning in Oldenzaal.

Meer informatie over Kamperweg 59 8162 EM Epe 

De woning aan de Kamperweg 59 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 1.250.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 338 m² en staat op een perceel van 5.676 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Levensloopbestendige buitenvilla met inpandig zwembad!

De advertentie van de woning aan de Kamperweg 59 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Oldenzaal en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Kamperweg 59

Postcode en woonplaats

8162 EM Epe

Woonoppervlakte

338 m²

Perceeloppervlakte

5.676 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 1.250.000 k.k.

Interesse in Kamperweg 59 8162 EM Epe

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Drieklomp Makelaars & Rentmeesters Nunspeet. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Kamperweg 59.

Ben je op zoek naar een makelaar in Oldenzaal, bekijk dan zeker even deze makelaars in Oldenzaal.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Funda Heerde
  2. Kamperweg 59 8162 EM Epe