Zoek
Sluit dit zoekvak.

Drimble registreert sinds april 2020 het aantal misdrijven in Nederland (met terugwerkende kracht tot januari 2012). Hierbij kan worden...

Redactie Oldenzaalnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Sterke daling maand-op-maand van geregistreerde misdrijven in de gemeente Heerde in november 2022

Heerde - Drimble registreert sinds april 2020 het aantal misdrijven in Nederland (met terugwerkende kracht tot januari 2012). Hierbij kan worden geselecteerd op verschillende type misdrijven en dit tot op buurtniveau (dus ook per wijk, plaats, gemeente, regio en provincie).Over de maand november 2022 zijn er 38 misdrijven geregistreerd in de gemeente Heerde. Een maand eerder in oktober 2022 waren dit er 48. Dit is derhalve in november 2022 een daling van 26 procent ten opzichte van een maand eerder. In de maand september 2022 werden nog 41 misdrijven geregistreerd. Dit betekent dat in november 2022 acht procent minder misdrijven zijn geregistreerd dan in september 2022. Meer informatie welke misdrijven er plaatsvonden (deze worden in 40 categorieën verdeeld) en in welke plaatsen, wijken en buurten, klik op de link hieronder.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Drimble Crime Stats op https://drimble.nl/crime/gemeente/heerde/#2022MM11. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Oldenzaal te informeren over wat er speelt in Oldenzaal. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Sterke daling maand-op-maand van geregistreerde misdrijven in de gemeente Heerde in november 2022