Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tongerenseweg 118 8162 PP Epe te koop

Redactie Oldenzaalnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Oldenzaal en de omgeving van Oldenzaal. Zoek de ideale woning in Oldenzaal.

Meer informatie over Tongerenseweg 118 8162 PP Epe 

De woning aan de Tongerenseweg 118 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 3.980.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 800 m² en staat op een perceel van 50.013 m². Met 18 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Uitstekend geïsoleerd landhuis in concoursstaat op nsw-landgoed!

De advertentie van de woning aan de Tongerenseweg 118 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Oldenzaal en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Tongerenseweg 118

Postcode en woonplaats

8162 PP Epe

Woonoppervlakte

800 m²

Perceeloppervlakte

50.013 m²

Aantal kamers

18

Vraagprijs

€ 3.980.000 k.k.

Interesse in Tongerenseweg 118 8162 PP Epe

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Drieklomp Makelaars & Rentmeesters Nunspeet. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Tongerenseweg 118.

Ben je op zoek naar een makelaar in Oldenzaal, bekijk dan zeker even deze makelaars in Oldenzaal.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Funda Heerde
  2. Tongerenseweg 118 8162 PP Epe

Bekijk andere koopwoningen in en rondom Oldenzaal