Search
Close this search box.

De gemeente Heerde heeft gisteren (dinsdag 6 december 2022) de volgende drie bekendmakingen gepubliceerd: Aanvraag omgevingsvergunning...

Redactie Oldenzaalnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Vergunningsaanvragen en bekendmakingen gemeente Heerde (6 december 2022)

Heerde - De gemeente Heerde heeft gisteren (dinsdag 6 december 2022) de volgende drie bekendmakingen gepubliceerd: Aanvraag omgevingsvergunning Eperweg 34a in Heerde: het renoveren van het schoolgebouw en het plaatsen van een tijdelijke onderwijshuisvesting (gmb-2022-539942)Geen omgevingsvergunning nodig Schraatgravenweg ongenummerd in Wapenveld, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie M, nummer 571: het plaatsen van een stuw en het aanleggen van een natuurvriendelijke oever (gmb-2022-537843)Sloopmelding Molenkampweg 70 in Heerde: het verwijderen van asbesthoudende materialen uit de woning (gmb-2022-539709)Klik voor meer informatie over deze vergunningsaanvragen en andere bekendmakingen op onderstaande link.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Drimble Bekendmakingen op https://drimble.nl/vergunningen/gemeente/heerde/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Oldenzaal te informeren over wat er speelt in Oldenzaal. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Vergunningsaanvragen en bekendmakingen gemeente Heerde (6 december 2022)